دوره 5، شماره 2 - ( پاییز 1394 )                   جلد 5 شماره 2 صفحات 144-139 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Arman M, Soleimani S, Zarei Z, Sohrabipoor J, Asadzadeh M. Assessment of antibacterial effect of some marine macroalgae against human pathogen . J. Aqua. Eco 2015; 5 (2) :139-144
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-251-fa.html
آرمان میترا، سلیمانی سولماز، زارعی زهرا، سهرابی پور جلوه، اسدزاده مصطفی. ارزیابی اثرات ضدباکتریایی برخی از ماکروجلبک های دریایی علیه پاتوژنهای انسانی. مجله بوم شناسی آبزیان. 1394; 5 (2) :139-144

URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-251-fa.html


چکیده:   (6782 مشاهده)

هدف از این مطالعه بررسی خواص ضدباکتریایی ماکروجلبک‌های مورد مطالعه می‌باشد. در مطالعه آزمایشگاهی، عصاره‌های جلبک‌ها با استفاده از سه حلال ان- هگزان، اتیل‌استات و متانول جدا شد. فعالیت ضدباکتریایی عصاره‌ها با استفاده از 7 باکتری به روش انتشار دیسک انجام گرفت. نتایج نشان داد که جلبک‌های Ulva linza و Ulva intestinalis دارای اثر ضدباکتریایی بیش‌تری علیه باکتری‌های گرم مثبت به‌ ویژه Bacillus subtilis می‌باشند. همچنین، عصاره‌های اتیل‌استاتی و ان- هگزانی تمام ماکروجلبک‌های مورد آزمایش دارای خاصیت ضدباکتریایی قابل ملاحظه‌ای بودند. یافته‌های مطالعه حاضر نشان داد که جلبک‌های سبز نسبت به جلبک‌های قهوه‌ای و قرمز از اثرات ضدباکتریایی قوی‌تری برخوردار هستند.

متن کامل [PDF 627 kb]   (2157 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله کوتاه | موضوع مقاله: تخصصي
انتشار: 1394/7/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بوم‌شناسی آبزیان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Journal of Aquatic Ecology

Designed & Developed by : Yektaweb

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)