[Home ] [Archive]   [ فارسی ]  
:: Main :: About :: Current Issue :: Archive :: Search :: Submit :: Contact ::
:: Volume 6, Number 4 (Spring 2017) ::
J. Aqu. Eco. 2017, 6(4): 141-147 Back to browse issues page
اثر ضد باکتریایی عصاره های برگ، میوه و ساقه گیاه تاج ریزی پیچ (Solanium nigrum) بر باکتریهای بیماری زای ماهی در شرایط آزمایشگاهی
Mahin Rigi *, Narjes Sanchooli
Abstract:   (207 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 493 kb]   (102 Downloads)    
Type of Study: Short document | Subject: Special
Received: 2016/09/17 | Accepted: 2017/09/11 | Published: 2017/09/11
Send email to the article author

Add your comments about this article
Your username or email:

Write the security code in the box >



XML   Persian Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rigi M, Sanchooli N. اثر ضد باکتریایی عصاره های برگ، میوه و ساقه گیاه تاج ریزی پیچ (Solanium nigrum) بر باکتریهای بیماری زای ماهی در شرایط آزمایشگاهی. J. Aqu. Eco.. 2017; 6 (4) :141-147
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-484-en.html
Volume 6, Number 4 (Spring 2017) Back to browse issues page
نشریه علمی بوم شناسی آبزیان Journal of Aquatic Ecology
Persian site map - English site map - Created in 0.048 seconds with 773 queries by yektaweb 3503