Farhangi M, Kor A. Effect of Dietary Mannan Oligosaccharide (MOS) on Growth Performance, Survival and resistance to salinity in Cyprinus carpio fry (Cyprinus carpio). J. Aqua. Eco 2020; 10 (2) :75-81
URL:
http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-858-fa.html
فرهنگی محمد، کر عبدالوهاب. تأثیر پری بیوتیک مانان الیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله بوم شناسی آبزیان. 1399; 10 (2) :75-81
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-858-fa.html
چکیده: (2280 مشاهده)
مطالعه به منظور ارزیابی اثر پریبیوتیک تجاری مانانالیگوساکارید (MOS) بر روی عملکرد رشد، بازماندگی و مقاومت به تنش شوری در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، انجام گرفت. تعداد 180 قطعه بچه ماهی کپور معمولی جهت انجام آزمایشها در نظر گرفته شد. تعداد 20 قطعه بچه ماهی کپور معمولی با میانگین وزنی 5/0 ± 2/13 گرم و به مدت 60 روز در حوضچههای 300 لیتری نگهداری شدند. بچه ماهیان با جیره های غذایی حاوی سطوح 1% و 2% مانان الیگوساکارید (تیمار آزمایشی) تغذیه شدند. یک گروه آزمایشی به عنوان شاهد (تغذیه معمولی) در نظر گرفته شد. نتایج حاصل از آزمایش اختلاف معنی داری را در بازماندگی بچه ماهیان در بین تیمارها نشان داد (05/0>P). نتایج حاصل از آزمایش نشان داد، شاخص درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه و میانگین رشد روزانه دارای اختلاف معنی داری در بین تیمارها بود (05/0>P). نسبت کارایی پروتئین و مقاومت به تنش شوری در بین تیمارها اختلاف معنیداری را نشان نداد (05/0
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي انتشار: 1399/7/10