@ARTICLE{Abdollah Aslian, author = {Abdollah Aslian, Hamed and Kamrani, Ehsan and Yousefzadi, Morteza and Keshavarz, Mousa and }, title = {Antibacterial activity of various extracts of the sea urchin Echinometra Mathaei}, volume = {5}, number = {3}, abstract ={در این مطالعه اثر ضدباکتری عصاره‌های مختلف استخراجی از توتیای دریایی Echinometra mathaei بر باکتری‌های بیماریزای انسانی بررسی شد. اندامهای مختلف توتیای دریایی شامل خار، پوسته، گناد و فانوس ارسطو به طور جداگانه با استفاده از حلال‌های ان- هگزان، اتیل استات و متانول عصاره گیری و اثر آنها بر باکتری‌های بیماریزای انسانی شامل Vibrio alginolyticus،Escherichia coli،Enterococcus faecalis، Staphylococcus aureus، Shigella flexneri، Vibri به دو روش انتشار دیسک و حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) بررسی گردید. نتایج نشان داد اثر ضدباکتریایی عصاره‌ها بر باکتری‌های مورد مطالعه و همچنین عصاره اندام‌های مختلف از نظر اثر ضد باکتریایی دارای اختلاف معنی‌داری بودند (05/0p<). همچنین بیشترین اثر ضدباکتریایی مربوط به عصاره اتیل استاتی پوسته بود. }, URL = {http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-354-fa.html}, eprint = {http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-354-fa.pdf}, journal = {Journal of Aquatic Ecology}, doi = {}, year = {2016} }