RT - Journal Article T1 - Effects of pre-clinical administration of Marshmallow extract (Althaea officinalis L.) on biochemical parameters of blood in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) JF - hormoz-jae YR - 2015 JO - hormoz-jae VO - 4 IS - 3 UR - http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-52-fa.html SP - 26 EP - 20 K1 - Biochemical parameters K1 - Marshmallow K1 - Medicinal plants K1 - Rainbow trout AB - این مطالعه به منظور ارزیابی پیش‌بالینی تجویز خوراکی نسبت‌های مختلف عصاره گل ختمی (Althaea officinalis L.) بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل‌آلای رنگین کمان انجام شده است. 90 عدد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (15±100 گرم) با جیره غذایی حاوی 0/0 (کنترل)، 5/2 و 5 گرم عصاره گل ختمی به ازای هر کیلوگرم غذا به مدت 21 روز تغذیه شدند. در پایان آزمایش، فاکتورهای بیوشیمیایی خون نظیر گلوکز، پروتئین کل، آلبومین، گلبولین، کلسترول، تری‌گلیسرید و سطح آنزیم-های آسپارتات آمینوترانسفراز (AST)، آلانین آمینو ترانسفراز (ALT)، لاکتات دهیدروژناز (LDH) و آلکالین فسفاتاز (ALP) اندازه‌گیری گردید. کاهش معنی‌داری (05/0P). سطح فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز، سطح پروتئین کل، آلبومین و گلبولین پلاسما در ماهی‌های تحت تیمار 5 گرم عصاره گل ختمی به طور معنی‌داری (05/0P LA eng UL http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-52-fa.html M3 ER -