نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
جمعه 31 فروردین 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
گروه داوران
اصول اخلاقی نشریه
نمایه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 7، شماره 4 - ( بهار 1397 )
اثرات کودهای مایع ماهی (Fish hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گیاه بادمجان
ص. 8-1
غلامرضا شریفی سیرچی
*
،
انسیه طاهری
چکیده
(5112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4590 دریافت)
بررسی هیدروکربنهای نفتی کل (TPH) و فلزات شاخص (Ni & V) در گاماروس Pontogammarus maeaoticus و رسوبات ساحلی دریای خزر، استان گیلان
ص. 19-9
محسن محمدی گلنگش
*
،
علی محمد صنعتی
،
زهرا بزرگ پناه
چکیده
(4486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3400 دریافت)
ارزیابی بومشناختی خوریات استان هرمزگان (خورهای خمیر، تیاب و جگین) با استفاده از شاخص زیستی AMBI
ص. 39-20
مسلم شریفی نیا
،
محمدرضا طاهری زاده
*
،
جاوید ایمانپور نمین
،
احسان کامرانی
چکیده
(4095 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1380 دریافت)
زیست شناسی تولید مثل خرچنگ (Charybdis hellerii (A. Milne-Edwards, 1867 در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان هرمزگان)
ص. 49-40
مریم بهره مند
،
محسن صفائی
*
،
محمد مومنی
چکیده
(6900 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2053 دریافت)
بررسی صید آبزیان توسط مشتا در منطقه حفاظت شده دریایی جزیره قشم
ص. 56-50
وحید چمن آرا
،
احسان کامرانی
*
،
مصطفی ظهیری نیا
چکیده
(3504 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1418 دریافت)
جداسازی و ارزیابی فعالیت سیتوتوکسیک و آنتیاکسیدانی متابولیتهای زیستفعال اکتینوباکتریهای قابلکشت در رسوبات خلیجفارس
ص. 67-57
محسن گذری
،
نیما بهادر
*
،
امیر رضا جاسبی
،
محمد صدیق مرتضوی
،
ابراهیم افتخار
چکیده
(3365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1164 دریافت)
ارزیابی اثرات زیستمحیطی (EIA) پرورش ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) در برخی مناطق استان یزد
ص. 81-68
اکرم بمانی خرانق
*
،
مرتضی علیزاده
،
محمدحسین خانجانی
چکیده
(3220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1928 دریافت)
بررسی تأثیر پیش تیمار پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر تغییرات شاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذرات نقره
ص. 93-82
روح ا. . شیخ ویسی
،
سیدعلی اکبر هدایتی
*
،
طاهره باقری
،
حبیب ا. . سنچولی
،
نیلوفر نیک دهقان
چکیده
(3322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1049 دریافت)
اثر استروژنیک جنستئین بر القای زردهسازی در جنس نر مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus)
ص. 102-94
الهام نظافتیان
*
،
وحید زادمجید
چکیده
(3273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1019 دریافت)
ارزیابی کیفیت آب رودخانه پروز استان چهارمحال و بختیاری با استفاده از شاخصهای زیستی EPT و هیلسنهوف (HFBI)
ص. 111-103
مسیب کبیری
،
اسماعیل پیرعلی
،
رسول زمانی احمدمحمودی
*
،
مهرداد فتح الهی
چکیده
(3212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1285 دریافت)
بررسی فرصتها و چالشهای کارآفرینی فروش آبزیان شیلاتی حوضه خلیجفارس با رویکرد تجارت الکترونیک (شهرستان بندرعباس)
ص. 123-112
پروانه گلرد
*
،
صادق صمصام پور
چکیده
(3175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2368 دریافت)
جذب سطحی فلز سرب توسط توده سلولی غیرزنده نانوجلبکsp. Scenedesmus از محلولهای آبی
ص. 136-124
محمد حسین گرجیان عربی
*
،
سید عباس حسینی
،
حسن رضایی
،
حسین یوسفی
،
مهدی مفتاح هلقی
چکیده
(3962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1196 دریافت)
بررسی سلامت رویشگاههای حرا در سواحل شهر بندرعباس با استفاده از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی گلخورک (Periophthalmus argentilineatus) بهعنوان شاخص زیستی
ص. 145-137
مهناز کردگاری
*
،
مجید افخمی
،
مریم احسان پور
چکیده
(3206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(861 دریافت)
تعیین اثر نفت خام بر زیتوده، رنگیزههای مسیر بیوسنتزی کلروفیل و مقدار عناصر دانه رست گیاه حرا (Avicennia marina)
ص. 158-146
بابک مرادی
،
حسن زارع مایوان
*
،
مهری سیدهشترودی
،
منا صراحی نوبر
چکیده
(3189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1633 دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum) علیه برخی از باکتریهای بیماریزای ماهی
ص. 165-159
علی طاهری میرقائد
*
،
طاهره عبیاوی
،
فریدون حسنی
،
شفیق شفیعی
چکیده
(3188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1761 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)