دوره 5، شماره 4 - ( بهار 1395 )                   جلد 5 شماره 4 صفحات 127-122 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Alavi-Yeganeh M S, Razavi S. Morphological variation and Taxonomic validation of gill raker characteristics in Caspian marine shad (Clupeidae: Alosa braschnikowi). J. Aqua. Eco 2016; 5 (4) :122-127
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-204-fa.html
علوی یگانه محمد صادق، رضوی سمیه. تغییرات ریختی و اعتبارسنجی آرایه‌شناختی صفات مرتبط با خارهای آبششی در شگ‌ماهی دریایی خزری (Clupeidae: Alosa braschnikowi). مجله بوم شناسی آبزیان. 1395; 5 (4) :122-127

URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-204-fa.html


چکیده:   (5112 مشاهده)

در این تحقیق با بررسی50 نمونه از Alosa braschnikowi  به موضوع تاثیر رشد و افزایش طول بر تغییرات ریختی خارهای آبششی گونه پرداخته شده است. تعداد خارهای آبششی 47-26 عدد متغیر بود که این تعداد با افزایش طول روند افزایشی معنی داری داشت (p<0.05). طول خار و نسبت طول خار به قطر خار با ضریب تبیین بالا، همراه با افزایش طول کاهش یافت (به ترتیب R2=0.818 و (R2=0.634. نسبت اندازه خار به شعاع آبششی با افزایش طول کاهش یافت. نتایج نشان داد که این گونه یک پلانکتون‌خوار انتخابی می¬باشد و با افزایش طول در خلال رشد، ویژگی¬های مربوط به ریخت شناسی خارهای آبششی تغییر می¬نماید.

واژه‌های کلیدی: آراِیه شناسی، خار آبششی، زالون
متن کامل [PDF 655 kb]   (1654 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله کوتاه | موضوع مقاله: تخصصي
انتشار: 1395/3/9

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بوم‌شناسی آبزیان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Journal of Aquatic Ecology

Designed & Developed by : Yektaweb

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)