دوره 5، شماره 3 - ( زمستان 1394 )                   جلد 5 شماره 3 صفحات 144-139 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Abdollah Aslian H, Kamrani E, Yousefzadi M, Keshavarz M. Antibacterial activity of various extracts of the sea urchin Echinometra Mathaei. J. Aqua. Eco 2016; 5 (3) :139-144
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-354-fa.html
عبداله اصلیان حامد، کامرانی احسان، یوسف زادی مرتضی، کشاورز موسی. بررسی اثر ضد باکتری عصاره‌های مختلف استخراجی از توتیای دریایی Echinometra mathaei . مجله بوم شناسی آبزیان. 1394; 5 (3) :139-144

URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-354-fa.html


چکیده:   (5319 مشاهده)

در این مطالعه اثر ضدباکتری عصاره‌های مختلف استخراجی از توتیای دریایی Echinometra mathaei بر باکتری‌های بیماریزای انسانی بررسی شد. اندامهای مختلف توتیای دریایی شامل خار، پوسته، گناد و فانوس ارسطو  به طور جداگانه با استفاده از حلال‌های ان- هگزان، اتیل استات و متانول عصاره گیری و اثر آنها بر باکتری‌های بیماریزای انسانی شامل Vibrio alginolyticus،Escherichia coli،Enterococcus faecalis، Staphylococcus aureus، Shigella flexneri، Vibri به دو روش انتشار دیسک و حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)  بررسی گردید. نتایج نشان داد اثر ضدباکتریایی عصاره‌ها بر باکتری‌های مورد مطالعه و همچنین عصاره اندام‌های مختلف از نظر اثر ضد باکتریایی دارای اختلاف معنی‌داری بودند (05/0p<). همچنین بیشترین اثر ضدباکتریایی مربوط به عصاره اتیل استاتی پوسته بود.

واژه‌های کلیدی: انتشار دیسک، توتیای دریایی، MIC
متن کامل [PDF 719 kb]   (2456 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله کوتاه | موضوع مقاله: تخصصي
انتشار: 1394/10/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بوم‌شناسی آبزیان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Journal of Aquatic Ecology

Designed & Developed by : Yektaweb

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)