دوره 4، شماره 1 - ( تابستان 1393 )                   جلد 4 شماره 1 صفحات 44-50 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hosseini S H, Sourinejad I, Ashori S, Moradinasab A A. Effect of different levels of dietary inulin supplementation on growth performance, survival and some hematologic indices in Red Pacu Piaractus brachypomus fry. J. Aqua. Eco 2014; 4 (1) :50-44
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-38-fa.html
حسینی سید حامد، سوری نژاد ایمان، آشوری صدیقه، مرادی نسب امیرعلی. اثر سطوح مختلف مکمل اینولین در جیره غذایی بر عملکرد رشد، بقا و برخی شاخص‌های خونی بچه ماهیان پاکوی قرمز Piaractus brachypomus. مجله بوم شناسی آبزیان. 1393; 4 (1) :50-44

URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-38-fa.html


چکیده:   (6979 مشاهده)
هدف از مطالعه حاضر تعیین مقدار مناسب اینولین در جیره غذایی بچه ماهیان پاکوی قرمز Piaractus brachypomus و تاثیر آن بر عملکرد رشد، بقاء و برخی شاخص‌های خونی این ماهی می‌باشد. در این تحقیق یک جیره غذایی پایه به عنوان جیره شاهد و سه جیره غذایی آزمایشی شامل سه سطح اینولین 1، 2 و 3 درصد در سه تکرار منظور شد و بچه ماهیان با میانگین وزن اولیه 14/0±31/2 گرم به مدت هشت هفته با جیره‌های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد که سطح پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی باعث افزایش میزان وزن نهایی و ضریب رشد ویژه و بهبود ضریب تبدیل غذایی می شود (P<0.05). همچنین سطح پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی، میزان هموگلوبین و هماتوکریت خون را نسبت به سایر تیمارها افزایش داد (P<0.05). از لحاظ نسبت کارایی پروتئین، درصد زنده‌مانی و پروتئین کل خون اختلاف معنی‌داری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (P>0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی باعث بهبود عملکرد رشد و تغذیه و برخی فاکتورهای ایمنی شناختی خون ماهی پاکوی قرمز می شود.
متن کامل [PDF 577 kb]   (1798 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
انتشار: 1393/10/5

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بوم‌شناسی آبزیان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Journal of Aquatic Ecology

Designed & Developed by : Yektaweb

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)