Hosseini S H, Sourinejad I, Ashori S, Moradinasab A A. Effect of different levels of dietary inulin supplementation on growth performance, survival and some hematologic indices in Red Pacu Piaractus brachypomus fry. J. Aqua. Eco 2014; 4 (1) :50-44
URL:
http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-38-fa.html
حسینی سید حامد، سوری نژاد ایمان، آشوری صدیقه، مرادی نسب امیرعلی. اثر سطوح مختلف مکمل اینولین در جیره غذایی بر عملکرد رشد، بقا و برخی شاخصهای خونی بچه ماهیان پاکوی قرمز Piaractus brachypomus. مجله بوم شناسی آبزیان. 1393; 4 (1) :50-44
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-38-fa.html
چکیده: (6979 مشاهده)
هدف از مطالعه حاضر تعیین مقدار مناسب اینولین در جیره غذایی بچه ماهیان پاکوی قرمز Piaractus brachypomus و تاثیر آن بر عملکرد رشد، بقاء و برخی شاخصهای خونی این ماهی میباشد. در این تحقیق یک جیره غذایی پایه به عنوان جیره شاهد و سه جیره غذایی آزمایشی شامل سه سطح اینولین 1، 2 و 3 درصد در سه تکرار منظور شد و بچه ماهیان با میانگین وزن اولیه 14/0±31/2 گرم به مدت هشت هفته با جیرههای آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد که سطح پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی باعث افزایش میزان وزن نهایی و ضریب رشد ویژه و بهبود ضریب تبدیل غذایی می شود (P<0.05). همچنین سطح پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی، میزان هموگلوبین و هماتوکریت خون را نسبت به سایر تیمارها افزایش داد (P<0.05). از لحاظ نسبت کارایی پروتئین، درصد زندهمانی و پروتئین کل خون اختلاف معنیداری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (P>0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از پربیوتیک اینولین به میزان 2 درصد در جیره غذایی باعث بهبود عملکرد رشد و تغذیه و برخی فاکتورهای ایمنی شناختی خون ماهی پاکوی قرمز می شود.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي انتشار: 1393/10/5