Taheri Mirghaed A, Abiavi T, Hassani F, Shafiei S. Antibacterial effects of essential oil of Black Cumin (Bunium persicum) against some pathogenic bacteria of fish. J. Aqua. Eco 2018; 7 (4) :159-165
URL:
http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-475-fa.html
طاهری میرقائد علی، عبیاوی طاهره، حسنی فریدون، شفیعی شفیق. بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum) علیه برخی از باکتریهای بیماریزای ماهی. مجله بوم شناسی آبزیان. 1397; 7 (4) :159-165
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-475-fa.html
چکیده: (3932 مشاهده)
در این مطالعه اثر اسانس زیره سیاه (Bunium persicum) در باکتریهای بیماریزای ماهی با روشهای انتشار از دیسک، تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد (MIC) و کشندگی (MBC) بررسی گردید. بیشترین میزان MIC و MBC در باکتری یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) و ویبریو پاراهمولیتیکوس (Vibrio parahaemolyticus) و کمترین مقادیر در باکتریهای آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)، آئروموناس ورونی (Aeromonas veronii) و استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) به دست آمد. بیشترین و کمترین هالهی مهاری برای باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و یرسینیا راکری ثبت گردید. بر این اساس اسانس زیره سیاه را میتوان پس از مطالعات تکمیلی بهعنوان جایگزین آنتیبیوتیکهای مصرفی پیشنهاد نمود.
نوع مطالعه:
مقاله کوتاه |
موضوع مقاله:
تخصصي انتشار: 1397/1/26