Niroomand M, Akbarzadeh A, Ebrahimi Dorche E, Sonhani S, Sheikhahmadi A. Effects of different levels of dietary black cumin seed on hemolymph cholesterol and triglyceride concentrations of pacific white shrimp (Penaeus vannamei). J. Aqua. Eco 2020; 10 (1) :14-22
URL:
http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-761-fa.html
نیرومند محمد، اکبرزاده آرش، ابراهیمی درچه عیسی، سبحانی سیدعلیرضا، شیخ احمدی اردشیر. تأثیر سطوح مختلف سیاهدانه جیره بر میزان کلسترول و تری گلیسرید همولنف میگوی پاسفید غربی (Penaeus vannamei). مجله بوم شناسی آبزیان. 1399; 10 (1) :14-22
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-761-fa.html
چکیده: (3198 مشاهده)
مطالعه حاضر به منظور بررسی سطوح مختلف سیاهدانه جیره بر غلظت کلسترول و تری گلیسرید پلاسمای میگوی پاسفید غربی (Penaeus vannamei) انجام شد. این آزمایش در قالب پنج جیره با سطوح مختلف سیاهدانه شامل صفر (کنترل)، 5/0، 5/1، 3 و 5 درصد به طور جداگانه در پنج تیمار و هر تیمار شامل سه تکرار انجام شد و در هر تکرار 40 عدد میگو (g2/0± 5/7) ذخیره¬سازی شد. بعد از 12 هفته غذادهی، سطح کلسترول و تری گلیسرید پلاسمای میگو در تیمارهایی که سیاهدانه مصرف کرده بودند به طور معنیداری از تیمار کنترل کمتر بود (05/0 > P). کمترین مقدار هم مربوط به تیمار حاوی 3 درصد سیاهدانه بود. در مجموع جیره حاوی سیاهدانه میتواند با کمتر کردن سطح کلسترول و تری گلیسرید پلاسما، به تولید میگویی سالمتر کمک کند.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي انتشار: 1399/4/10