دوره 9، شماره 1 - ( تابستان 1398 )                   جلد 9 شماره 1 صفحات 150-145 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Malvandi H, Azimi S, Sarvary Korojdeh M. Assessment of mercury concentration in pike (Esox Lucius) and the evaluation of potential human health risks due to its consumption, Anzali wetland. J. Aqua. Eco 2019; 9 (1) :145-150
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-813-fa.html
ملوندی حسن، عظیمی سمیه، سروری کروژده مینا. سنجش غلظت جیوه در اردک ماهی (Esox lucius) و ارزیابی ریسک بالقوه سلامت انسان به واسطه مصرف آن، تالاب انزلی. مجله بوم شناسی آبزیان. 1398; 9 (1) :145-150

URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-813-fa.html


چکیده:   (2918 مشاهده)
هدف از این تحقیق ارزیابی غلظت جیوه بافت عضله اردک ماهی و ریسک بالقوه مصرف آن بود. مقدار حداکثر مجاز مصرف روزانه، هفتگی و ماهانه برای کودکان و بزرگسالان محاسبه شد. میانگین غلظت جیوه از حد مجاز سازمان استاندارد ملی و سازمان‌های بین المللی کمتر بود. نتایج شاخص HQ بیانگر عدم وجود تهدیدی بالقوه برای مصرف کنندگان بود. به علاوه عدم خطر سلامتی برای خود گونه نیز تأیید شد. با این وجود به دلیل گوشتخوار بودن این گونه و تجمع زیستی جیوه، برای تضمین سلامت گونه‌ها و انسان باید پایش‌های مستمر انجام شود.
واژه‌های کلیدی: اردک ماهی، بزرگنمایی زیستی، سمیت
متن کامل [PDF 502 kb]   (955 دریافت)    
نوع مطالعه: مقاله کوتاه | موضوع مقاله: تخصصي
انتشار: 1398/4/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بوم‌شناسی آبزیان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Journal of Aquatic Ecology

Designed & Developed by : Yektaweb

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)