Malvandi H, Azimi S, Sarvary Korojdeh M. Assessment of mercury concentration in pike (Esox Lucius) and the evaluation of potential human health risks due to its consumption, Anzali wetland. J. Aqua. Eco 2019; 9 (1) :145-150
URL:
http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-813-fa.html
ملوندی حسن، عظیمی سمیه، سروری کروژده مینا. سنجش غلظت جیوه در اردک ماهی (Esox lucius) و ارزیابی ریسک بالقوه سلامت انسان به واسطه مصرف آن، تالاب انزلی. مجله بوم شناسی آبزیان. 1398; 9 (1) :145-150
URL: http://jae.hormozgan.ac.ir/article-1-813-fa.html
چکیده: (2918 مشاهده)
هدف از این تحقیق ارزیابی غلظت جیوه بافت عضله اردک ماهی و ریسک بالقوه مصرف آن بود. مقدار حداکثر مجاز مصرف روزانه، هفتگی و ماهانه برای کودکان و بزرگسالان محاسبه شد. میانگین غلظت جیوه از حد مجاز سازمان استاندارد ملی و سازمانهای بین المللی کمتر بود. نتایج شاخص HQ بیانگر عدم وجود تهدیدی بالقوه برای مصرف کنندگان بود. به علاوه عدم خطر سلامتی برای خود گونه نیز تأیید شد. با این وجود به دلیل گوشتخوار بودن این گونه و تجمع زیستی جیوه، برای تضمین سلامت گونهها و انسان باید پایشهای مستمر انجام شود.
نوع مطالعه:
مقاله کوتاه |
موضوع مقاله:
تخصصي انتشار: 1398/4/1