چکیده: (3117 مشاهده)
در این تحقیق، اثر استفاده از هرزآب شور در مقایسه با آب دریای خزر بر کیفیت آب، پارامترهای تولیدی و متابولیکی میگوی وانامی در شرایط آزمایشگاهی شد. میگوها با میانگین وزن 09/0± 38/1 گرم و طول 30/0± 12/7 سانتی¬متر در 18 مخزن با حجم آبگیری 50 لیتر (6 تیمار آزمایشی و هر یک با 3 تکرار) به مدت 30 روز پرورش یافتند. تیمارهای آزمایشی میگو شامل دو محیط پرورش (هرز آب: W و دریا: S) و سه تراکم ذخیره¬سازی (L، M و H شامل 15، 30 و 45 میگو در هر مخزن) بودند. ضریب تبدیل غذایی با افزایش تراکم بهطور معنی¬داری افزایش یافت، اما پارامترهای رشد (وزن نهایی، افزایش وزن و نرخ رشد ویژه)، تفاوت معنی¬داری بین گروه¬های مختلف (آب و تراکم) وجود نداشت. با افزایش تراکم ذخیره¬سازی غلظت آمونیاک، نیترات و فسفات افزایش یافت. فعالیت گلوکز، پروتئین و هموسیانین در تیمارهای WH و WM در مقایسه با دیگر تیمارها به طور معنی¬داری افزایش یافت. فعالیت آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) و آلانین آمینوترانسفراز (ALT) در تیمار SH به طور معنی¬داری بیشتر بود. بهطورکلی، نتایج این تحقیق نشان داد که پرورش میگوی وانامی در هرزآب شور با تراکم متوسط در شرایط آزمایشگاهی امکان¬پذیر است.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي انتشار: 1399/1/10