در این مطالعه اثر ضدباکتری عصارههای مختلف استخراجی از توتیای دریایی Echinometra mathaei بر باکتریهای بیماریزای انسانی بررسی شد. اندامهای مختلف توتیای دریایی شامل خار، پوسته، گناد و فانوس ارسطو به طور جداگانه با استفاده از حلالهای ان- هگزان، اتیل استات و متانول عصاره گیری و اثر آنها بر باکتریهای بیماریزای انسانی شامل Vibrio alginolyticus،Escherichia coli،Enterococcus faecalis، Staphylococcus aureus، Shigella flexneri، Vibri به دو روش انتشار دیسک و حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) بررسی گردید. نتایج نشان داد اثر ضدباکتریایی عصارهها بر باکتریهای مورد مطالعه و همچنین عصاره اندامهای مختلف از نظر اثر ضد باکتریایی دارای اختلاف معنیداری بودند (05/0p<). همچنین بیشترین اثر ضدباکتریایی مربوط به عصاره اتیل استاتی پوسته بود.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |