نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
جمعه 7 اردیبهشت 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
گروه داوران
اصول اخلاقی نشریه
نمایه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 7، شماره 4 - ( بهار 1397 )
اثرات کودهای مایع ماهی (Fish hydrolysate) و عصاره ماکروجلبکی حاصل از خلیج فارس بر خصوصیات رشدی گیاه بادمجان
ص. 8-1
غلامرضا شریفی سیرچی
*
،
انسیه طاهری
چکیده
(5115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4600 دریافت)
بررسی هیدروکربنهای نفتی کل (TPH) و فلزات شاخص (Ni & V) در گاماروس Pontogammarus maeaoticus و رسوبات ساحلی دریای خزر، استان گیلان
ص. 19-9
محسن محمدی گلنگش
*
،
علی محمد صنعتی
،
زهرا بزرگ پناه
چکیده
(4494 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3405 دریافت)
ارزیابی بومشناختی خوریات استان هرمزگان (خورهای خمیر، تیاب و جگین) با استفاده از شاخص زیستی AMBI
ص. 39-20
مسلم شریفی نیا
،
محمدرضا طاهری زاده
*
،
جاوید ایمانپور نمین
،
احسان کامرانی
چکیده
(4099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1384 دریافت)
زیست شناسی تولید مثل خرچنگ (Charybdis hellerii (A. Milne-Edwards, 1867 در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان هرمزگان)
ص. 49-40
مریم بهره مند
،
محسن صفائی
*
،
محمد مومنی
چکیده
(6908 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2062 دریافت)
بررسی صید آبزیان توسط مشتا در منطقه حفاظت شده دریایی جزیره قشم
ص. 56-50
وحید چمن آرا
،
احسان کامرانی
*
،
مصطفی ظهیری نیا
چکیده
(3509 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1422 دریافت)
جداسازی و ارزیابی فعالیت سیتوتوکسیک و آنتیاکسیدانی متابولیتهای زیستفعال اکتینوباکتریهای قابلکشت در رسوبات خلیجفارس
ص. 67-57
محسن گذری
،
نیما بهادر
*
،
امیر رضا جاسبی
،
محمد صدیق مرتضوی
،
ابراهیم افتخار
چکیده
(3369 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1165 دریافت)
ارزیابی اثرات زیستمحیطی (EIA) پرورش ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) در برخی مناطق استان یزد
ص. 81-68
اکرم بمانی خرانق
*
،
مرتضی علیزاده
،
محمدحسین خانجانی
چکیده
(3223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1936 دریافت)
بررسی تأثیر پیش تیمار پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بر تغییرات شاخصهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذرات نقره
ص. 93-82
روح ا. . شیخ ویسی
،
سیدعلی اکبر هدایتی
*
،
طاهره باقری
،
حبیب ا. . سنچولی
،
نیلوفر نیک دهقان
چکیده
(3327 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1051 دریافت)
اثر استروژنیک جنستئین بر القای زردهسازی در جنس نر مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus)
ص. 102-94
الهام نظافتیان
*
،
وحید زادمجید
چکیده
(3278 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1022 دریافت)
ارزیابی کیفیت آب رودخانه پروز استان چهارمحال و بختیاری با استفاده از شاخصهای زیستی EPT و هیلسنهوف (HFBI)
ص. 111-103
مسیب کبیری
،
اسماعیل پیرعلی
،
رسول زمانی احمدمحمودی
*
،
مهرداد فتح الهی
چکیده
(3214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1290 دریافت)
بررسی فرصتها و چالشهای کارآفرینی فروش آبزیان شیلاتی حوضه خلیجفارس با رویکرد تجارت الکترونیک (شهرستان بندرعباس)
ص. 123-112
پروانه گلرد
*
،
صادق صمصام پور
چکیده
(3180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2375 دریافت)
جذب سطحی فلز سرب توسط توده سلولی غیرزنده نانوجلبکsp. Scenedesmus از محلولهای آبی
ص. 136-124
محمد حسین گرجیان عربی
*
،
سید عباس حسینی
،
حسن رضایی
،
حسین یوسفی
،
مهدی مفتاح هلقی
چکیده
(3966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1198 دریافت)
بررسی سلامت رویشگاههای حرا در سواحل شهر بندرعباس با استفاده از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون ماهی گلخورک (Periophthalmus argentilineatus) بهعنوان شاخص زیستی
ص. 145-137
مهناز کردگاری
*
،
مجید افخمی
،
مریم احسان پور
چکیده
(3210 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(862 دریافت)
تعیین اثر نفت خام بر زیتوده، رنگیزههای مسیر بیوسنتزی کلروفیل و مقدار عناصر دانه رست گیاه حرا (Avicennia marina)
ص. 158-146
بابک مرادی
،
حسن زارع مایوان
*
،
مهری سیدهشترودی
،
منا صراحی نوبر
چکیده
(3195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1635 دریافت)
بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس زیره سیاه ایرانی (Bunium persicum) علیه برخی از باکتریهای بیماریزای ماهی
ص. 165-159
علی طاهری میرقائد
*
،
طاهره عبیاوی
،
فریدون حسنی
،
شفیق شفیعی
چکیده
(3193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1765 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)