نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
جمعه 2 خرداد 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیئت تحریریه
اهداف و زمینهها
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی نشریه
گروه داوران
نمایه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 14، شماره 1 - ( بهار 1403 )
ارزیابی بیوانفورماتیک تاثیر miRNAها بر بیان ژنهای دخیل در فرآیند سمزدایی در گورخر ماهی (Danio rerio)
ص. 12-1
مهدی بنایی
*
،
احمد علی بدر
چکیده
(1119 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(338 دریافت)
ارزیابی تاثیر فراورده پروبیوتیک بومی بر تنوع زیستی باکتریهای روده میگوی سفید غربی Penaeus vannamei
ص. 22-13
زینب چترروز
،
ایمان سوری نژاد
*
،
محسن گذری
چکیده
(1428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(398 دریافت)
بررسی تأثیر مانسون تابستانه بر تغییرات تراکم شکم پایان (Gastropoda) در تالاب بینالمللی خلیج گواتر
ص. 36-23
مهران لقمانی
*
،
گیلان عطاران فریمان
،
عبدالباسظ دبیرستان
چکیده
(1442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(292 دریافت)
بررسی ارتباط اندازه بدن با تجمع فلزات سنگین در بافت عضله لیسه دریایی Peronii peronii در آبهای سواحل استان هرمزگان
ص. 46-37
محمد امین صالحی دمشهری
،
عدنان شهدادی
چکیده
(1199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(351 دریافت)
مدلسازی اثر تغییر اقلیم بر پراکنش گاو ماهی سرگنده Ponticola gorlap (Iljin, 1949) در حوضه آبریز جنوبی دریای خزر
ص. 56-47
نجمه طبسی نژاد
،
حامد موسوی ثابت
،
حسین مصطفوی
*
چکیده
(1205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(409 دریافت)
مطالعه بافت شناسی مقایسه ای ساختار تولید مثلی گونههای غالب دو کفهای در رودخانه کرخه در طی یک سال
ص. 68-57
سلماز شیرعلی
*
،
مریم شوهانی
،
بابک دوست شناس
چکیده
(1022 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(349 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)