هدف از این مطالعه بررسی خواص ضدباکتریایی ماکروجلبکهای مورد مطالعه میباشد. در مطالعه آزمایشگاهی، عصارههای جلبکها با استفاده از سه حلال ان- هگزان، اتیلاستات و متانول جدا شد. فعالیت ضدباکتریایی عصارهها با استفاده از 7 باکتری به روش انتشار دیسک انجام گرفت. نتایج نشان داد که جلبکهای Ulva linza و Ulva intestinalis دارای اثر ضدباکتریایی بیشتری علیه باکتریهای گرم مثبت به ویژه Bacillus subtilis میباشند. همچنین، عصارههای اتیلاستاتی و ان- هگزانی تمام ماکروجلبکهای مورد آزمایش دارای خاصیت ضدباکتریایی قابل ملاحظهای بودند. یافتههای مطالعه حاضر نشان داد که جلبکهای سبز نسبت به جلبکهای قهوهای و قرمز از اثرات ضدباکتریایی قویتری برخوردار هستند.
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |