نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
چهارشنبه 4 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیئت تحریریه
اهداف و زمینهها
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی نشریه
گروه داوران
نمایه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره ۱، شماره ۴ - ( بهار ۱۳۹۱ )
جلد ۱ شماره ۴ صفحات ۰-۰
|
برگشت به فهرست نسخه ها
20.1001.1.23222751.1391.1.4.1.4
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
عبدلی لیلا، کامرانی احسان، عبدلی اصغر، کیابی بهرام، حسینی اعظم، باقری زهرا و همکاران.. بررسی رژیم غذایی ماهی (Day, ۱۸۷۶) Scartelaos tenuis در آبهای استان هرمزگان. مجله بوم شناسی آبزیان. ۱۳۹۱; ۱ (۴)
URL:
http://jae.hormozgan.ac.ir/article-۱-۶۶۵-fa.html
بررسی رژیم غذایی ماهی (Day, 1876) Scartelaos tenuis در آبهای استان هرمزگان
لیلا عبدلی
*
،
احسان کامرانی
،
اصغر عبدلی
،
بهرام کیابی
،
اعظم حسینی
،
زهرا باقری
،
ژاله فراهانی
چکیده:
(۱۹۱۳۱ مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده میباشد.
متن کامل
[PDF 282 kb]
(۱۸۶۴ دریافت)
نوع مطالعه:
پژوهشي
| موضوع مقاله:
تخصصي
انتشار: 1396/9/28
ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
ارسال پیام به نویسنده مسئول
نظرات کاربران
نظر ارسال شده توسط Your Name or Email در تاریخ 1402/2/16
Canadian News Today is your source for the latest news, video, opinions and analysis from Canada and around the world.
Find more details : https://www.canadiannewstoday.com/
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)