نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
شنبه 17 خرداد 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیئت تحریریه
اهداف و زمینهها
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی نشریه
گروه داوران
نمایه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 8، شماره 3 - ( زمستان 1397 )
مقایسه تاکسونومی گونه چَندَل Rhizophora mucronata Lam. در ناحیه سیریک استان هرمزگان و مقایسه آن با جمعیت هند بر اساس توالی ژن 18s rDNA
ص. 9-1
غلامرضا شریفی سیرچی
،
یحیی اسماعیلپور
*
،
مژده رام
چکیده
(4015 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1685 دریافت)
بررسی اثر آرد گیاه باقلا (.Vicia faba L) بر رسیدگی جنسی و میزان زندهزایی در ماهی گوپی (Poecilia reticulata)
ص. 16-10
محمد سوداگر
،
حمیده ذکریائی
*
،
بیتا سیدالنگی
،
رضا نهاوندی
چکیده
(3733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(964 دریافت)
تأثیر تجویز خوراکی نانو ذرات اکسید روی (ZnO-NPs) بر برخی فراسنجههای ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 27-17
آمل بیت سیاح
،
مهدی بنایی
*
،
بهزاد نعمت دوست حقی
چکیده
(3867 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1456 دریافت)
بررسی عملکرد اکسید مس و تین کلراید دی هیدرات در کاهش بیوماس بیوفولینگ قفسهای صیادی
ص. 35-28
مریم شهبازی
،
ایمان سوری نژاد
*
،
سعید گرگین
،
گیتی میرمحمد صادقی
،
مرتضی یوسف زادی
چکیده
(3622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(950 دریافت)
ارزیابی خصوصیات مورفومتریک- مریستیک و زیستسنجی اتولیت در ماهی شوریده معمولی (Otholites rober) (خلیجفارس و دریای عمان)
ص. 45-36
سکینه مشجور
*
،
رحیم پیغان
،
زهرا طولابی دزفولی
،
مهرزاد مصباح
چکیده
(3330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1267 دریافت)
مقایسه خصوصیات فیزیکو- شیمیایی، میکروبی و حسی سس ماهی سنتی سوراغ با سس بدون گِل سرخ
ص. 56-46
امین اوجی فرد
*
،
سیروس بشیر زاده
چکیده
(3421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1462 دریافت)
بررسی عادت غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تالاب انزلی و ارتباط آن با وضعیت بلوغ جنسی در فصل تخمریزی
ص. 72-57
کیوان عباسی
،
ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی
*
،
محمد صیاد بورانی
،
حسین رحمانی
چکیده
(3706 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1039 دریافت)
جایگزینی پودر ماهی با پودر ضایعات طیور و تأثیر آن بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن بچه تاس ماهی سیبری Acipenser baerii (Brandt, 1869)
ص. 83-73
بلال مولودی نیا
،
حمید علاف نویریان
*
،
مسعود سجادی
،
ذبیح اله پژند
،
حامد سید حسنی
چکیده
(3762 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1186 دریافت)
مقایسه تأثیر دو پربیوتیک سلماناکس مایع و ایمکس اولترا بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و بهبود مقاومت در برابر تنشهای محیطی در بچه ماهیان نورس کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758)
ص. 95-84
محمدرضا بیواره
*
،
حجت الله جعفریان
چکیده
(3410 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(820 دریافت)
ارزیابی ریسک خطر مصرف پانزده فلز سنگین در ماهی کفال طلایی (Liza aurata) دریای خزر
ص. 107-96
مهرنوش نوروزی
،
مصطفی باقری توانی
*
چکیده
(3745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1437 دریافت)
مطالعه اثرات مزارع پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر جوامع درشت بیمهرگان کف زی بر اساس شاخصهای زیستی نهر زرین گل- استان گلستان
ص. 119-108
محمد قلی زاده
*
،
سپیده ایزدی
چکیده
(3188 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1160 دریافت)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب برخی ریزجلبک ها و جلبک های دریایی به منظور تولید بیودیزل
ص. 127-120
معصومه خسروی رینه
*
،
مجتبی یزدانی
،
اکرم احمدی
چکیده
(3483 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1294 دریافت)
بیماریزایی تجربی عفونت Yersinia ruckeri در ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)
ص. 135-128
فاطمه خدادای ارپناهی
،
محمد مازندرانی
*
،
ولی الله جعفری
،
کوروش امینی
چکیده
(3073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1018 دریافت)
بررسی روشهای آموزشی-ترویجی آبزیپروری پایدار با تکیه بر مسائل زیستمحیطی در استان گیلان
ص. 152-136
فاطمه قربانی پیرعلیدهی
،
محمد کریم معتمد
*
چکیده
(3261 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(926 دریافت)
بررسی ارتباط کلروفیل a و برخی پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه ساحلی جنوب دریای خزر، استان مازندران
ص. 158-153
محمدرضا قمی
*
،
سونا مقصودی
چکیده
(3074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2106 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)