نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
چهارشنبه 3 بهمن 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیئت تحریریه
اهداف و زمینهها
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی نشریه
گروه داوران
نمایه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 8، شماره 3 - ( زمستان 1397 )
مقایسه تاکسونومی گونه چَندَل Rhizophora mucronata Lam. در ناحیه سیریک استان هرمزگان و مقایسه آن با جمعیت هند بر اساس توالی ژن 18s rDNA
ص. 9-1
غلامرضا شریفی سیرچی
،
یحیی اسماعیلپور
*
،
مژده رام
چکیده
(3671 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1583 دریافت)
بررسی اثر آرد گیاه باقلا (.Vicia faba L) بر رسیدگی جنسی و میزان زندهزایی در ماهی گوپی (Poecilia reticulata)
ص. 16-10
محمد سوداگر
،
حمیده ذکریائی
*
،
بیتا سیدالنگی
،
رضا نهاوندی
چکیده
(3369 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(901 دریافت)
تأثیر تجویز خوراکی نانو ذرات اکسید روی (ZnO-NPs) بر برخی فراسنجههای ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 27-17
آمل بیت سیاح
،
مهدی بنایی
*
،
بهزاد نعمت دوست حقی
چکیده
(3501 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
بررسی عملکرد اکسید مس و تین کلراید دی هیدرات در کاهش بیوماس بیوفولینگ قفسهای صیادی
ص. 35-28
مریم شهبازی
،
ایمان سوری نژاد
*
،
سعید گرگین
،
گیتی میرمحمد صادقی
،
مرتضی یوسف زادی
چکیده
(3288 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(887 دریافت)
ارزیابی خصوصیات مورفومتریک- مریستیک و زیستسنجی اتولیت در ماهی شوریده معمولی (Otholites rober) (خلیجفارس و دریای عمان)
ص. 45-36
سکینه مشجور
*
،
رحیم پیغان
،
زهرا طولابی دزفولی
،
مهرزاد مصباح
چکیده
(3026 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1169 دریافت)
مقایسه خصوصیات فیزیکو- شیمیایی، میکروبی و حسی سس ماهی سنتی سوراغ با سس بدون گِل سرخ
ص. 56-46
امین اوجی فرد
*
،
سیروس بشیر زاده
چکیده
(3106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1325 دریافت)
بررسی عادت غذایی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تالاب انزلی و ارتباط آن با وضعیت بلوغ جنسی در فصل تخمریزی
ص. 72-57
کیوان عباسی
،
ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی
*
،
محمد صیاد بورانی
،
حسین رحمانی
چکیده
(3399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(960 دریافت)
جایگزینی پودر ماهی با پودر ضایعات طیور و تأثیر آن بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن بچه تاس ماهی سیبری Acipenser baerii (Brandt, 1869)
ص. 83-73
بلال مولودی نیا
،
حمید علاف نویریان
*
،
مسعود سجادی
،
ذبیح اله پژند
،
حامد سید حسنی
چکیده
(3454 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1085 دریافت)
مقایسه تأثیر دو پربیوتیک سلماناکس مایع و ایمکس اولترا بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و بهبود مقاومت در برابر تنشهای محیطی در بچه ماهیان نورس کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758)
ص. 95-84
محمدرضا بیواره
*
،
حجت الله جعفریان
چکیده
(3073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(755 دریافت)
ارزیابی ریسک خطر مصرف پانزده فلز سنگین در ماهی کفال طلایی (Liza aurata) دریای خزر
ص. 107-96
مهرنوش نوروزی
،
مصطفی باقری توانی
*
چکیده
(3420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1356 دریافت)
مطالعه اثرات مزارع پرورش قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر جوامع درشت بیمهرگان کف زی بر اساس شاخصهای زیستی نهر زرین گل- استان گلستان
ص. 119-108
محمد قلی زاده
*
،
سپیده ایزدی
چکیده
(2918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1077 دریافت)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب برخی ریزجلبک ها و جلبک های دریایی به منظور تولید بیودیزل
ص. 127-120
معصومه خسروی رینه
*
،
مجتبی یزدانی
،
اکرم احمدی
چکیده
(3170 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1207 دریافت)
بیماریزایی تجربی عفونت Yersinia ruckeri در ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus)
ص. 135-128
فاطمه خدادای ارپناهی
،
محمد مازندرانی
*
،
ولی الله جعفری
،
کوروش امینی
چکیده
(2827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(951 دریافت)
بررسی روشهای آموزشی-ترویجی آبزیپروری پایدار با تکیه بر مسائل زیستمحیطی در استان گیلان
ص. 152-136
فاطمه قربانی پیرعلیدهی
،
محمد کریم معتمد
*
چکیده
(2898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(868 دریافت)
بررسی ارتباط کلروفیل a و برخی پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه ساحلی جنوب دریای خزر، استان مازندران
ص. 158-153
محمدرضا قمی
*
،
سونا مقصودی
چکیده
(2793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1967 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)