
تأثیر غلظتهای تحت کشندهی فلز مس (CuSo4) در پارامترهای هماتولوژیک خون قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی رابطه بین مواد مغذی و زیتوده فیتوپلانکتونی با تکیه بر مدلهای برآورد کلروفیل (مطالعه موردی، دریاچه زریبار کردستان)
اثر شدتهای مختلف نور بر پاسخهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی سیانوباکتری Schizothrix vaginata تحت تیمار نفتالن
بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانسهای گیاهان بومی کشور علیه باکتری Streptococcus iniae در شرایط آزمایشگاهی
ارزیابی پیشبالینی استفاده از عصاره گل ختمی (.Althaea officinalis L) بر فعالیت برخی از آنزیمهای هپاتوپانکراسی ماهی کپور (Cyprinus carpio)
تأثیر عصاره سیانوباکتریهای چشمه آب گرم گنو بر رشد، بازماندگی و ریخت شناسی بافت آبشش ماهی آفانیوس Aphanius dispar در شرایط دمایی نرمال و استرس بلندمدت حرارتی
، آرش اکبرزاده*
، احمد نوری
، پریا پرتو
، محمد اسدی
، علیرضا راضی
، مهدی مهدی پور
، مرتضی یوسف زادی
اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخصهای رشد، ترکیبات لاشه، باکتریهای روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri
مطالعه الگوی بیان ژنهای کد کننده فاکتور القایی هایپوکسی (hif-1, hif-2) در دوره تکامل لاروی فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758)
ارزیابی رابطه طول و وزن، شاخص وضعیت گربه ماهی خالدار ( Arius maculatus Thunberg, 1792) در خلیج فارس
نخستین گزارش حضور گونه تیزهکولی (Hemiculter leucisculus Basilewsky, 1855) در رودخانه زرینهرود (حوضه دریاچه ارومیه) و برخی خصوصیات زیستی آن
