نشریه علمی بوم شناسی آبزیان
پنجشنبه 27 شهریور 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیئت تحریریه
اهداف و زمینهها
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی نشریه
گروه داوران
نمایه
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسندگان
هزینه انتشار
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 15، شماره 2 - ( تابستان 1404 )
ارزیابی شاخصهای تغذیهای ماهی یال اسبی سر بزرگ در آبهای ساحل مکران
ص. 13-1
یوسف عبداللهی
،
سراج بیتا
*
،
نازنین قربانی رنجبری
،
محمدجواد محمدی
چکیده
(347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(115 دریافت)
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره جلبکهای Padina وSargassum بومی خلیج عمان در مقابل باکتریهای ویبریو عامل بیماری نکروز حاد هپاتوپانکراس میگو
ص. 22-14
پریا کشاورز
،
احمد زاهری
*
،
پوریا کشاورز
چکیده
(332 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(115 دریافت)
برخی ویژگی های رشد ماهی گواف کوچک Anodontostoma chacunda (Hamilton, 1822) در آب های استان هرمزگان
ص. 31-23
زهرا سرلکی هندوکش
،
لیلا عبدلی
*
،
کیاووش گلزاریانپور
چکیده
(465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(260 دریافت)
تاثیر جیره غذایی حاوی فوکوئیدان جلبک قهوهای سارگاسوم (Sargassum sp) بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
ص. 41-32
عثمان بلوچ لاشاری
،
سلیم شریفیان
*
چکیده
(290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(101 دریافت)
تاثیر برخی عوامل محیطی بر سمیت آفت کش آبامکتین بر Artemia franciscana به عنوان گونه ای غیر هدف
ص. 53-42
هاشم خندان بارانی
*
،
ساحل پاکزاد توچایی
،
نرجس سنچولی
چکیده
(294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(105 دریافت)
تأثیر کلرید جیوه (HgCl2) بر شاخصهای رشد، درصد بازماندگی، برخی شاخصهای خونی و ایمنی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 67-54
مهران آوخ کیسمی
*
،
مریم آوخ کیسمی
،
افشار ذوقی شلمانی
،
محمد رهاننده
چکیده
(287 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
This work is licensed under a
Creative Commons — Attribution-NonCommercial 4.0 International
(CC BY-NC 4.0)